i.Terminal Mobile

Een nauwkeurige oogmeting en de juiste sterkte zijn niet de enige factoren die ervoor zorgen dat u weer optimaal kunt zien. De manier waarop de glazen in het montuur zijn geplaatst en de wijze waarop de bril op uw gezicht staat zijn minstens net zo belangrijk om het beste resultaat te bereiken!

Het is van groot belang dat uw brilglazen perfect worden gecentreerd. Om dit te realiseren, maken wij gebruik van de i.Terminal Mobile. Dit is een digitale centreerapp van de hightech groep Zeiss.

Het apparaat werkt gemakkelijk. U gaat, met uw reeds uitgekozen montuur op, staan. Op het montuur wordt een hulpmiddel geplaatst. Vervolgens maken we met de i.pad twee foto's van uw bril; één van de voorzijde en één vanaf de zijkant. Dit proces neemt ongeveer een minuut in beslag en aan de hand van de uitslag worden de glazen van uw bril gegarandeerd op de voor u meest optimale plaats gecentreerd.

Zelfs de allerbeste precisiebrillenglazen bieden geen optimaal zicht als zij niet geplaatst zijn na een juiste meting voor de manier waarop de glazen moeten worden gecentreerd! Daar komt nog bij dat u, wanneer uw glazen verkeerd worden geplaatst in het montuur, last kunt krijgen van hoofdpijn of vermoeide ogen. Bij Beeks Optiek willen wij te allen tijden bereiken dat u optimaal ziet, zonder last!