Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Johann von Goisern

Welkom in de wereld van Johann von Goisern. Deze onderscheidende en kleurrijke monturen worden met met de hand gemaakt door een zeer gepassioneerde optiekfamilie in Oostenrijk. Deze familie heeft jarenlange ervaring met en passie voor het maken van monturen. De huidige generatie is inmiddels al de derde generatie die actief is in het bedrijf. Het voorstuk wordt gemaakt van zeer unieke 8 mm acetaatplaten. Deze worden door designer Hans Peter zelf ontworpen. Vervolgens worden ze in hun eigen fabriek gelamineerd. De designer haalt zijn inspiratie voor de kleurkeuze uit de prachtige bergachtige omgeving rond de fabriek in Bad Goisern. Het lamineren van zoveel verschillende lagen (tot wel 20 per montuur) van soms maar een 0,5 mm dik, is een zeer ingewikkeld, tijdrovend en specialistisch proces. Het gevolg van het zelf lamineren is dat er prachtige exclusieve kleurencombinaties worden gecreëerd. Hierdoor ontstaat er een schouwspel van kleuren en tinten op het montuur. De monturen worden uitvoerig met de hand gepolijst, waardoor het acetaat een prachtige glans krijgt en het tot leven komt. Verder zijn de kwaliteit, de pasvorm en de afwerking van de monturen onderscheidend voor dit merk; puur vakmanschap!

Johann von Goisern wordt gedragen door mensen die staan voor zichzelf en niet meelopen met de massa. Ze dragen met gepaste trots een handgemaakt montuur wat met liefde voor hen is gecreëerd in Oostenrijk. Heeft u het ook in zich om de slogan van het merk Johann von Goisern: 'Dare to be Different' waar te maken?"

Geen produkten in deze categorie