AIR OPTIX for ASTIGMATISM 3-pack

Maandlenzen
21987+00207010

AIR OPTIX for ASTIGMATISM zijn Silicon Hydrogel contactlenzen die de torische afwijking van het oog corrigeren. De contactlens heeft een ingebouwde snelle stabilisatie, die ervoor zorgt dat deze altijd snel en goed op het oog zit, de hele dag lang. De correctie van de cilinder betekent vaak beter zicht dan alleen een sterktecorrectie.

AIR OPTIX for ASTIGMATISM laat tot vijf keer meer zuurstof door dan normale zachte contactlenzen en is daarom uiterst geschikt voor contactlensdragers die de contactlens voor langere duur achtereen dragen. Silicon Hydrogel is een nieuwe technologie, die zorgt voor een optimale zuurstoftoevoer van de contactlenzen. Hierdoor blijven de ogen de hele dag goed gehydrateerd. In ander pluspunt is dat de contactlens schoner blijft dan een traditionele contactlens.

AIR OPTIX for ASTIGMATISM zijn lichtblauw getint wat geen effect op de ogen heeft maar wel erg handig is voor het pakken van de contactlenzen uit het lenzendoosje. AIR OPTIX for ASTIGMATISM zijn voorzien van een CE-merk.

27,50
 
 
Rechts
Links
+

Specificaties Specificaties

Interessant voor u