Reviews Beeks Zien en Horen

Ziet u ons nog zitten? In de totale optiek markt is maar weinig transparantie.
Om elke dag voor een 10 te kunnen gaan willen we graag weten wat u nou echt van ons vind.
Dit alles om onze zorg aandacht en service te verbeteren


Beeks Zien en Horen wordt beoordeeld
met een

9.2

Aantal beoordelingen: 777
Aanbeveling: 100%

Datum

02-12-2022

Beschrijf uw ervaring

Uitstekend

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

nee

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

01-12-2022

Beschrijf uw ervaring

Eerlijke en betrouwbare zaak, geven eerlijk advies. En altijd vriendelijk dus top.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

9

Snelheid dienstverlening

10

Datum

01-12-2022

Beschrijf uw ervaring

Bij de overstap van zachte naar nachtlenzen erg prettig begeleid. Na een jaar toch, in goed overleg, de beslissing genomen om over te stappen naar een bril. Ook hierbij ben ik goed geholpen door Quinty. In eerste instantie door prettige oogmeting maar zeker ook bij het uitzoeken van de nieuw bril

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

9

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

01-12-2022

Beschrijf uw ervaring

Prettige omgang met de klant

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

7

Bereikbaarheid (tel/ email)

7

Klantvriendelijkheid

8

Informatieverstrekking

8

Communicatie

8

Professionaliteit medewerkers

7

Assortiment

8

Kwaliteit

7

Afspraken nakomen

7

Snelheid dienstverlening

8

Datum

01-12-2022

Beschrijf uw ervaring

Bij Beeks zien en horen werkt deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor je en voeren de controles vakkundig uit. Wanneer je een nieuwe bril uitkiest wordt er gekeken naar wat er bij jou past. Zowel bij jou als persoon als bij je uiterlijk. Het vriendelijke personeel neemt de tijd en geeft eerlijk advies. Je kunt altijd binnenlopen wanneer er iets niet goed is met je bril of ogen, ze helpen je graag of plannen een afspraak in mocht het niet meteen opgelost kunnen worden.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

28-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Fijne zaak ,zeer goed personeel en die je geen dure bril willen aansmeren .

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Alles goed

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

9

Datum

20-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Duidelijk en goed advies. Er werd aan gegeven dat de nieuwe collectie over ruim 1 week binnen zou komen. Hebben uiteraard daarop gewacht en alsnog een bril uitgekozen Goede service

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Geen super tevreden.

Totaal score

8

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

8

Communicatie

8

Professionaliteit medewerkers

8

Assortiment

7

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

20-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Het zekere voor het onzekere. Bij twijfel een collega vragen voor nog een extra meting. Past de uitgezochte bril toch niet goed een eerlijke mening en wordt er mee gekeken naar wat wel goed zit.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

7

Communicatie

7

Professionaliteit medewerkers

7

Assortiment

7

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

16-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Ik kon snel een afspraak maken voor een oogmeting ter controle van de sterkte. Mijn oude bril werd gereinigd, met name gaat het om de vatting van de glazen in de bril zelf, hiertussen kan vuil zich ophopen. Na ruim een week werd mijn oude bril voorzien van de nieuwe lenzen. Ik kreeg advies hoe de glazen kunnen worden gereinigd en het aanbod nu en dan langs te komen om de bril te reinigen.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

8

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

8

Communicatie

8

Professionaliteit medewerkers

8

Assortiment

8

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

8

Snelheid dienstverlening

8

Datum

16-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Netjes en goed geholpen, en gezicht naar de juiste oplossing

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

9

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

9

Snelheid dienstverlening

10

Datum

16-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Samen met Kees een nieuwe zonnebril op sterkte uitgezocht. Omdat van mijn oude bril een laag van de glazen losliet, de bril voor een mooi prijsje kunnen aanschaffen. Blij mee! 1 puntje van kritiek, ben niet gebeld dat de bril klaar lag. Maar goed, ik had zelf ook ff kunnen bellen of binnen lopen.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Niet vergeten om te bellen als bril klaar ligt

Totaal score

8

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

7

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

7

Snelheid dienstverlening

7

Datum

14-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Meedenkend, objectief; goede en nauwkeurige meting en advies.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

10-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Altijd blij dat we een zo goed en vriendelijk opticien team zo dicht bij hebben. Hier kunnen we met ons hele gezin met een gerust hart terecht. Super service!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

03-11-2022

Beschrijf uw ervaring

Super, klantvriendelijk, duidelijk, snel, professioneel

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

de eerste keer was het onduidelijk waar ik me moest "melden" in de winkel. Werd door de medewerker(s) goed opgepakt

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

Klantvriendelijkheid

9

Informatieverstrekking

9

Communicatie

9

Professionaliteit medewerkers

9

Assortiment

9

Kwaliteit

9

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

26-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Wat een geweldig team en wat een enorme vakkennis hebben ze bij Beeks Zien en Horen gebundeld. Ze denken echt heel goed mee en maken samen met je een goede keuze. De apparatuur en metingen zijn van het hoogste niveau. Het is niet alleen een bril. Het is je ooggezondheid. Enorme aanrader!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

26-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Prima

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

26-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Persoonlijke goede service en tevreden klant

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

24-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Proffesionele betrokken houding. Afspraken nakomen To the point!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Geen

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

8

Klantvriendelijkheid

8

Informatieverstrekking

8

Communicatie

8

Professionaliteit medewerkers

8

Assortiment

6

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

8

Snelheid dienstverlening

8

Datum

20-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Bedankt voor de goede service en advies, ga zo door!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

9

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

20-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Vriendelijkheid, service en kwaliteit zijn geweldig

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Nee

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

13-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Prima geholpen naar alle tevredenheid

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Nee

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

8

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

13-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Er hangt een vriendelijke ontspannen sfeer in de winkel. Yvonne is eeen vriendelijke charmate vrouw, die alles heel duidelijk uitlegt. De test zelf ging best snel omdat ik al eerder (2 jaar geleden) voor het eerst werd getest. het resultaat was nu hetzelfde (33/33), waardoor ik niet in aanmerking kwam voor een hoor appaat volgens de ziektekosten verzekering. Na een uitegbreide uitleg van Yvonne vroeg ze mij om over een jaar terug te komen of eerder als ik slechter ging horen. Een hele goede ervaring zonder verkoop trucs, waardoor ik niet onder druk werd gezet.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

8

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

9

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

9

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

12-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Prettig. Klant gericht.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

8

Bereikbaarheid (tel/ email)

7

Klantvriendelijkheid

8

Informatieverstrekking

7

Communicatie

8

Professionaliteit medewerkers

8

Assortiment

Kwaliteit

Afspraken nakomen

8

Snelheid dienstverlening

7

Datum

09-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Ik ben de afgelopen weken veel bij Beeks geweest. Eerst voor mijn dochter en daarna voor een oogmeting voor mij. Bij mij bleek dat ik een lichte leesbril nodig had. We hebben het even over speciale glazen met een leesgedeelte gehad, maar daarna kreeg ik het eerlijke advies om gewoon bij de drogist een leesbrilletje te kopen.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

8

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

8

Snelheid dienstverlening

10

Datum

09-10-2022

Beschrijf uw ervaring

Ik was zeer verrast over het vakkundige oogonderzoek. De uitslag was: "Ik kan u wel een nieuwe bril verkopen, maar dat doe ik niet want u heeft staar". Beeks verwees mij naar de huisarts voor verwijzing naar een oogarts. Na de staaroperatie weer terug naar Beeks en een mooie passende bril gekocht. Erg tevreden met de klantvriendelijke behandeling en algehele verloop.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10