Reviews Beeks Zien en Horen

Ziet u ons nog zitten? In de totale optiek markt is maar weinig transparantie.
Om elke dag voor een 10 te kunnen gaan willen we graag weten wat u nou echt van ons vind.
Dit alles om onze zorg aandacht en service te verbeteren


Beeks Zien en Horen wordt beoordeeld
met een

9.3

Aantal beoordelingen: 951
Aanbeveling: 98%

Datum

17-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Persoonlijke benadering en deskundig advies. Ben hierom overgestapt naar Beeks Zien en Horen.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Weet ik zo niet

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

9

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

15-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Als kind had ik links een lui oog. Nu ik inmiddels 50+ ben, ben ik last gaan krijgen van dubbelzien. Erg vervelend met auto rijden. In 2014 ben ik bij een oogarts geweest en tevens een orthoptist. De orthoptist adviseerde mij toen geen prisma te nemen. Dit ivm het risico op het zg "prisma eten". Het dubbelzien begon voor mij echt problemen te geven en daarom ben ik op zoek gegaan naar een opticien die naast een optometrist ook een orthoptist in dienst heeft. Ik kwam dus al gauw uit bij Beeks Zien en Horen. De opticien heeft mijn ogen gemeten en toen geadviseerd een afspraak te maken met de orthoptist. De eerste afspraak met Ilse Kouters heb ik als zeer positief ervaren. Zij is zeer kundig en heeft mij meerdere keren vorig jaar gemeten. Daar is een advies uit gekomen, nl een prisma in de brilglazen te laten slijpen. In ieder geval een prisma waarde waarbij ik weinig kans zou lopen op het zg "prisma eten" De oogstand van mijn ogen in 2014 was nl gelijk gebleven. Ik heb inmiddels een bril met een prisma en dat kijkt echt een stuk rustiger! Dat merk ik zeker tijdens het autorijden! De service van Beeks Zien en Horen is top! Kundige en vriendelijke mensen die echt voor de beste oplossing gaan!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

13-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Zeer klantgericht en behulpzaam naar het zoeken van een goede en juiste oplossing .

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

8

Bereikbaarheid (tel/ email)

7

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

Kwaliteit

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

12-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Je word er heel rustig en met goed advies geholpen!!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Geen

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

12-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Alle disciplines op een plaats

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

8

Bereikbaarheid (tel/ email)

8

Klantvriendelijkheid

8

Informatieverstrekking

8

Communicatie

8

Professionaliteit medewerkers

8

Assortiment

8

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

8

Snelheid dienstverlening

8

Datum

12-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Neus brug pootje was afgebroken, en werd meteen gemaakt als service vd zaak terwijl het mijn eigen oude brilmontuur was. Gewoon super.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

Kwaliteit

9

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

12-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Goed plezierig geholpen

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

9

Informatieverstrekking

9

Communicatie

9

Professionaliteit medewerkers

9

Assortiment

9

Kwaliteit

9

Afspraken nakomen

9

Snelheid dienstverlening

9

Datum

12-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Uitgebreid tijd voor advies. Deskundige metingen Relationeel prettig.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Nvt

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

9

Informatieverstrekking

9

Communicatie

9

Professionaliteit medewerkers

8

Assortiment

7

Kwaliteit

7

Afspraken nakomen

9

Snelheid dienstverlening

9

Datum

12-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Bij Beeks Zien en Horen wordt je erg goed geholpen. Erg vriendelijk en erg kundig. Veel kennis en de nieuwste apparatuur voor een bril op maat die lekker zit met perfect zicht. Top zaak!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

12-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Eerste bril dus onwennig en nieuwe ervaringen. Hier uitstekend begeleid met professionele metingen en adviezen. Gegarandeerd mijn go-to voor volgende brilen.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Hooguit keuze aan monturen, maar dat is kwestie van mijn smaak.

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

7

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

10-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Wordt altijd goed geholpen

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

09-02-2024

Beschrijf uw ervaring

leuk en goed

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

09-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Fijne winkel

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

8

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

8

Snelheid dienstverlening

8

Datum

09-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Via mijn zus zijn mijn vrouw en ik vanuit Geldrop naar Dommelen gekomen. Beeks werd door haar aanbevolen. De kennis en behulpzaamheid heeft ons doen besluiten om beiden een bril aan te schaffen.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Nvt

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

09-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Fijne winkel en heel veel kennis van zaken . Nemen de tijd en blijven doorgaan met lenzen of glazen uitproberen totdat je tevreden bent .

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Geen

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

8

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

9

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Fijne medewerkers met veel geduld. Goede service , vriendelijke medewerkers met veel kennis en kunde! Een echte aanrader!

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

9

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

7

Kwaliteit

8

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Heb het hele proces als heel plezierig en prettig ervaren. Ben uiterst attent behandeld en vond het heel fijn hoe ik geholpen ben met het maken van de keuze van de bril.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Je wordt er goed geholpen nemen de tijd voor je de ogen worden goed getest ze zeggen waar het op staat ze doen je niet een bril aanpraten

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Nee

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

9

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

9

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Zoals al gemeld geen opmerkingen. Goed, snel en vakkundig geholpen aan een zonnebril op sterkte.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Geen

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Vriendelijke sevice en aandacht voor eigen wensen

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

?

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Voelde me welkom, uitleg was goed en duidelijk

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Een hele goede ervaring

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Geen

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Vriendelijk en deskundige mensen.

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

nee

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Ik ben altijd zeer tevreden hebben veel keus en het personeel is super aardig

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Totaal score

10

Bereikbaarheid (tel/ email)

10

Klantvriendelijkheid

10

Informatieverstrekking

10

Communicatie

10

Professionaliteit medewerkers

10

Assortiment

10

Kwaliteit

10

Afspraken nakomen

10

Snelheid dienstverlening

10

Datum

08-02-2024

Beschrijf uw ervaring

Nieuwe dure bril gekocht(kon er niet aanwennen), niet blij mee, zat ook niet lekker, kreeg vervolgens de ruimte om eraan te wennen zoniet mag U een nieuw uitzoeken ! Dat is service, heb inmiddels een nieuwe uitgezocht. Met dank

Aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten/tips

Doe ik liever persoonlijk

Totaal score

9

Bereikbaarheid (tel/ email)

9

Klantvriendelijkheid

9

Informatieverstrekking

9

Communicatie

9

Professionaliteit medewerkers

9

Assortiment

7

Kwaliteit

7

Afspraken nakomen

9

Snelheid dienstverlening

9