Omdat ook kinderen smaak hebben

Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wel en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van een bril. En uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten...

Natuurlijk is uw kind altijd voorzichtig met zijn bril en kijkt het altijd uit wanneer hij of zij lekker buiten aan het ravotten is. Toch kan het voorkomen dat de bril zodanig verbogen is dat dragen onmogelijk is geworden. Natuurlijk vindt u dit vreselijk. Dat vinden wij nu ook, en daarom krijgt u bij kidsclub maxi voor €24,75 niet 1 bril maar 2 brillen! De tweede bril wordt ook nog eens gratis voorzien van glazen op de juiste sterkte inclusief ontspiegeling en hardingslaag. En deze bril is van dezelfde kwaliteit en design als de eerste bril!

Wat bieden wij u in de

 • Kidsclub maxi: voor € 24,75 per maand, 2 kinderbrillen op jaarbasis inclusief glazen.
 • Kidsclub mini: voor € 16,50 per maand 1 kinderbril op jaarbasis inclusief glazen.
 • Alle twee de brillen zijn merk brillen! Dus geen brillen uit de oude doos.
 • Standaard voorzien van Blue Protect ontspiegeling
 • Gratis nieuwe glazen bij breuk.
 • Gratis nieuw montuur bij breuk.
 • Gratis onderhoud en reparatie.
 • Gratis tussentijds de sterkte aanpassen.
 • Keuze uit correctiebrillen, zonnebrillen en sportbrillen. Altijd keuze uit de meest trendy brillen
 • Uit voorraad leverbaar
 • KidsClub Mini Prisma is €29 per maand 1 kinderbril op jaarbasis inc glazen
 • KidsClub Maxi Prisma is €43.50 per maand 2 kinderbrillen op jaarbasis inc glazen

Wil je je eigen bril maken??
Dat kan! Je kunt bij Beeks optiek op afspraak samen met de opticien je eigen bril slijpen.


Kijkproblemen bij kinderen

Ruim 80% van alle informatie die we tot ons krijgen, bereikt ons via de ogen. Optimaal zien is dus een belangrijke voorwaarde voor goede schoolprestaties. Maar ook noodzakelijk in het verkeer en bij het spelen en sporten. Als u denkt dat uw kind problemen heeft met scherp zien, maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting.


Waarom een uitgebreid oogonderzoek?

Het gezichtsvermogen van uw kind kan veranderen zonder dat uw kind dat merkt. Daarom is het verstandig om de ogen van uw kind ieder jaar door de optometrist of orthoptist te laten onderzoeken. Tijdens deze controle wordt aandacht besteed aan de volgende punten: bijziendheid, verziendheid, astigmatisme, kleurwaarneming, onderlinge coördinatie van de ogen, goed dieptezicht en de mogelijkheid om de ogen goed scherp te stellen.


Wat gebeurt er als een kind een oogcorrectie nodig heeft?

Als uit het onderzoek blijkt dat een correctie nodig is, dan zal onze oogspecialist u op maat adviseren. Uw kind krijgt de meest geschikte kijkoplossing.


Kidsclub Blue Protect

Al onze glazen worden standaard ontspiegeld en gehard. OOK de glazen uit ons KidsClub plan. Een ontspiegeling zorgt voor meer rust tijdens het kijken, de naam zegt het al, minder spiegeling dus een helderder beeld.

Omdat kinderen steeds vaker gebruik maken van digitale apparatuur bieden wij standaard de Blue Protect ontspiegeling aan. Wanneer je regelmatig op een telefoon, tablet of ander beeldscherm kijkt worden je ogen vaak geconfronteerd met het schadelijke blauwe licht dat hier uit komt. Met deze coating wordt het schadelijke blauwe licht uit beeldschermen gefilterd, dit geeft een rustiger beeld en is uiteindelijk gezonder voor de ogen.