Beeldscherm brillen

Heeft u een kantoorbaan? Brengt u veel tijd door achter een computer?

Dan kan een beeldschermbril uw leven waarschijnlijk een stuk comfortabeler maken!

Beeldschermbrillen van Beeks Optiek zijn voorzien van Zeiss Officelens brillenglazen.
Dit zijn brillenglazen die op een speciale manier geslepen zijn,
zodat ze op verschillende afstanden een scherp en comfortabel beeld kunnen bieden.

  • beeldschermafstand BOOK (30cm -100cm)
  • bureauafstand NEAR(30cm - 200cm)
  • werkplekafstand ROOM (30cm – 400cm)

Samen met u kijken we welk glas het beste bij uw werk en werkplek past.

Mensen die meer dan twee uur per dag werk verrichten achter een beeldscherm doen er verstandig aan om een beeldschermbril aan te schaffen. Wanneer er niet gekozen wordt voor zo'n bril volgen er vaak klachten. In de meeste gevallen gaat het om nek- en/of hoofdpijnklachten. Veel werkgevers nemen deze klachten gelukkig in toenemende mate serieus, zodat uitval van hun medewerkers voorkomen kan worden. Hiertoe verstrekken veel werkgevers dan ook een vergoeding bij het aanschaffen van een beeldschermbril.

ARBO-wet
In de ARBO-wet is vastgelegd dat u, wanneer u veel achter een computer werkt, recht heeft op een oogonderzoek. Bij bepaalde uitslagen heeft u volgens deze wet ook recht op een beeldschermbril.


Veiligheidsbrillen

Ogen zijn behalve onmisbaar ook uiterst kwetsbaar. Wanneer u ergens werkt waar het dragen van een veiligheidsbril nodig of zelfs verplicht is, moet deze vanzelfsprekend de beste bescherming bieden. Een ongeluk waarbij uw ogen zijn betrokken kan uiteenlopende gevolgen hebben, van eenvoudige irritatie tot volledige blindheid. De keuze voor goede bescherming is daarom van groot belang.

Naast een garantie voor goede bescherming wilt u natuurlijk dat een bril die u elke dag op uw werk moet dragen perfect past en comfortabel zit. Om deze reden beschikken wij over een groot assortiment veiligheidsbrillen. Al deze brillen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN166. Daarnaast zijn al onze veiligheidsbrillen ook te krijgen op sterkte, wel zo veilig!Bij aankoop van een multifocale bril, recht op een officebril voor 269 euro compleet!