CO-OPTiC Monthly Toric 3-pack / Comfort Club Lavender Toric 3-pack

Maandlenzen
21987+00207010

De CO-OPTiC Monthly Toric is onze private label torische maandlens, vergelijkbaar met de Air Optix for Astigmatism.

CO-OPTiC Monthly Toric zijn Silicone Hydrogel contactlenzen die de torische afwijking van het oog corrigeren. De contactlens heeft een ingebouwde snelle stabilisatie, die ervoor zorgt dat deze altijd snel en goed op het oog zit, de hele dag lang. De correctie van de cilinder betekent vaak beter zicht dan alleen een sterktecorrectie.

CO-OPTiC Monthly Toric laat tot vijf keer meer zuurstof door dan normale zachte contactlenzen en is daarom uiterst geschikt voor contactlensdragers die de contactlens voor langere duur achtereen dragen. Silicone Hydrogel is een nieuwe technologie, die zorgt voor een optimale zuurstoftoevoer van de contactlenzen. Hierdoor blijven de ogen de hele dag goed gehydrateerd. In ander pluspunt is dat de contactlens schoner blijft dan een traditionele contactlens.

CO-OPTiC Monthly Toric zijn lichtblauw getint wat geen effect op de ogen heeft maar wel erg handig is voor het pakken van de contactlenzen uit het lenzendoosje. CO-OPTiC Monthly Toric zijn voorzien van een CE-merk.

Let op! Deze lenzen zijn alleen als 3-pack te bestellen.
Let op! De verpakking/naam is veranderd, maar dit is dezelfde lens.

27,50
 
 
Rechts
Links
+

Specificaties Specificaties

Interessant voor u