Götti

GÖTTI

Sven Götti: 'Design begins in the mind and comes from the heart'

Een mooie quote van de Zwitserse designer; en dat deze handgemaakte monturen met liefde gemaakt worden zie je duidelijk terug in zijn collectie. Het vakmanschap straalt er van af!

De titanium monturen worden al meer dan 20 jaar vervaardigd in Japan. Bescheiden monturen met een prachtige afwerking. Heerlijk licht om te dragen en ook nog anti allergeen.

De acetaat monturen die gemaakt zijn in Duitsland en Oostenrijk worden allemaal handmatig gepolijst. Een proces van een aantal dagen. Leuk detail is dat u in de bril kunt lezen wie uw bril zo mooi heeft laten glimmen. De monturen hebben warme, diepe natuurtinten in verschillende schakeringen.

Götti maakt ook monturen van buffelhoorn. Deze hoorn komt van de Indische waterbuffel die verder zorgt voor melk, vlees en leer. Doordat het een natuurproduct is, is elk montuur uniek in kleur en patroon. Het onderhoud van een hoornen montuur kost wat meer tijd dan bij een montuur van ander materiaal. Zo zult u deze bijvoorbeeld af en toe moeten behandelen met een speciale crème. Wanneer u echt iets speciaals wilt is deze zorg het meer dan waard! U krijgt er een luxe, licht en comfortabel montuur voor terug. Ook deze monturen zijn overigens anti allergeen.

[Bel voor prijsopgave]
[Bel voor prijsopgave]
[Bel voor prijsopgave]