Lindberg

Kwaliteit, comfort en innovatie. LINDBERG-brillen zijn het toonbeeld van Deens design, waarbij elk exemplaar in Denemarken wordt ontworpen en gemaakt. Het merk staat bekend om hun vindingrijkheid op de rand van het onmogelijke.
In 2021 werd LINDBERG onderdeel van Kering Eyewear, dat behoort tot de wereldwijde luxegroep Kering. Kering Eyewear ontwerpt, ontwikkelt en distribueert brillen voor een compleet en uitgebalanceerd portfolio van 16 luxe-, mode- en lifestyle-merken zoals Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni en Boucheron.

Het bedrijf werd in 1986 opgericht op basis van Deense ontwerpprincipes door architect Henrik Lindberg en zijn vader, optometrist Poul-Jørn Lindberg, en creëerde daarmee een uniek kruispunt tussen architectonisch ontwerp en comfort op het gebied van brillen.
Met een zeer gespecialiseerd team dat zich inzet voor het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe geavanceerde technieken, is elk LINDBERG-brilmontuur ultralicht en geconstrueerd zonder schroeven of klinknagels. Deze toewijding aan de Deense designtraditie en voortdurende innovatie heeft LINDBERG eyewear tot nu toe 112 internationaal erkende designprijzen opgeleverd en een positie binnen de high-end brillen als toonaangevend merk. LINDBERG maakt gebruik van verantwoord geproduceerde, duurzame en kostbare materialen, waaronder titanium, goud, platina, buffelhoorn, fijn hout en diamanten.
LINDBERG-brillen zijn voor de verfijnde minimalist, die onberispelijk design en kwaliteit boven alles stelt.

Geen produkten in deze categorie