Filter op Filter op

Contactlenzen

79,00
Daglenzen
Biomedics 1 day Extra is ontworpen met comfort in het achterhoofd, de perfecte daglens voor optimaal gemak!

78,00
Maandlenzen
De Biofinity XR maandlenzen van Cooper Vision maken gebruik van de Silicon Hydrogel technologie die zorgt voor hoge zuurstoftoevoer naar je ogen. Hierdoor zijn de lenzen geschikt om 24 uur per dag te dragen.

43,00
Maandlenzen
Avaira contactlenzen helpen om ogen helder en gezond te houden. Ze behouden vocht en zuurstof door het lensmateriaal te laten passeren.

89,00
Maandlenzen
Een torische maandlens met cilinder en zeer brede correctie. De torische lenzen zitten zeer comfortabel op je oog en corrigeren astigmatisme. Daarnaast hebben deze contactlenzen een ingebouwd UVA en UVB filter.
+

39,00
Tweewekelijkse lenzen
Zeer goed gehydrateerde contactlens door toevoeging van Hydraclear Plus. Dit zorgt voor ultiem comfort.

55,00
Maandlenzen
LET OP! BCR 8.4 heeft een levertijd van 3-4 weken. Deze contactlens kan na bestelling niet meer worden geannuleerd en gecrediteerd.

95,00
Maandlenzen
De Proclear Multifocale XR (varifocale, bifocale) lenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met presbyopie (leeftijdsverziendheid, ouderdomsverziendheid). Tevens zijn de Proclear Multifocal XR contactlenzen in een zeer breed sterktebereik verkrijgbaar.
+

58,00
Maandlenzen
Een torische maandlens met een gepatenteerd design, om een grote stabiliteit en een perfecte draagcomfort te garanderen, voorzien van UV-filter.

89,00
Maandlenzen
De Proclear Toric XR lenzen bieden onovertroffen weerstand tegen lens dehydratatie voor mensen met astigmatisme (cilinder). De Proclear Toric XR is in een zeer breed bereik beschikbaar.
+

45,00
Daglenzen

Deze daglenzen bieden een unieke combinatie van helder en stabiel zicht, comfort tot het einde van de dag en hygiene.


55,00
Maandlenzen
Geoptimaliseerd binnen torisch ontwerp, afgeronde lensrand, horizontale ballastzone.

49,00
Daglenzen

De nieuwste multifocale contactlens van Johnson & Johnson is, net als de andere lenzen van de 1 DAY ACUVUE MOIST familie, gemaakt van het materiaal etafilcon A en voorzien van de LACREON technologie. LACREON zorgt ervoor dat de lens de hele dag door vochtig blijft. Hierdoor hebben contactlensdragers minder last van droge ogen.