PureVision 2 for Presbyopia

Maandlenzen
28386140+00210
De PureVision 2 for Presbyopia contactlenzen zijn ideale maandlenzen om van dichtbij, ver en alles daar tussen goed zicht te behouden. De lenzen zijn voorzien van een dunne afgeronde rand voor een hoog comfort, niet alleen tijdens het inzetten maar gedurende de gehele dag.

De contactlenzen zijn voorzien van de AerGel technologie. Dit is een unieke, gezonde combinatie van siliconen en hydrogel. Siliconen bevorderen een natuurlijke zuurstoftransmissie naar de cornea en zorgen voor een goede oculaire gezondheid. Hydrogel regelt de hydratatie en vereenvoudigt het vloeistoftransport. De Performa technologie maakt het lensoppervlak glad en hydrofiel. De eerste keus in maandlenzen, zelfs geschikt voor de meest veeleisende klant.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

Uitstekend zicht op alle afstanden
  • Ontworpen voor een beter zicht, door het 3-Zone Progressive Design, dichtbij en op de tussenafstand terwijl het zicht op de verre afstand uitstekend blijft.
Uitstekend comfort
  • Het dunne lensontwerp in combinatie met de nieuwe afgeronde rand zorgen voor een zeer hoog comfort gedurende de gehele dag. Er wordt gebruik gemaakt van de ComfortMoist Technology, een combinatie van het dunne lensontwerp en de bevochtigende vloeistof in de blister zorgen voor comfort tijdens het inzetten en gedurende de gehele dag.
Zeer gemakkelijke aanpassing
  • De lens is consistent over alle sterkten en is voorspelbaar. De sterkteverdeling in de lens is beter afgestemd op de visuele behoeften van de presbyoop en biedt scherp zicht daar waar nodig.
90,00
 
 
Rechts
Links
+

Specificaties Specificaties

Interessant voor u