Cazal

Cazal

De luxe monturen van Cazal hebben een eigen karakter, zijn gewaagd en opvallend. Ze zijn zo ontworpen dat ze een statement zijn om te dragen. Dit merk is voor degene die individualiteit en extravagantie als onderdeel van hun leven zien. Cazal definieerde de typische hiphop-look van de jaren 80 als geen ander. Sommige van de legendarische ontwerpen uit die tijd zijn nog steeds trendsetters.

Er is niemand zoals Cari Zalloni bij wie de passie voor het product zo wordt weerspiegeld in het ontwerp. Cari was een visionaire die een revolutie ontketende in het ontwerpen van brillen. Hij creëerde nieuwe trends die ver voor hun tijd waren. Ook vervaardigde hij een buitengewone stijl die er voor zorgde dat hij zijn fans tot op de dag van vandaag betoverd heeft.

Cazal definieert stijl niet alleen in design maar ook in het gebruik van eersteklas materialen zoals puur titanium of goud. De verwerking hiervan garandeert de hoogste kwaliteit.

Cazal is een merk dat gevestigd is in Duitsland en heeft verkooppunten over de hele wereld. Wij zijn een van de weinigen in Nederland die dit merk in de winkel hebben liggen! Trends komen en gaan, maar stijl raakt nooit uit de mode.

[Bel voor prijsopgave]
[Bel voor prijsopgave]
[Bel voor prijsopgave]