Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

WooDone

Klaus Travella en Thomas Oberegger werden geïnspireerd door hun leefomgeving: de bergen en de natuur van Zuid-Tirol. Ze zijn in 2011 begonnen met het maken van WooDone monturen. De prototypes hiervoor werden in 2009 al gemaakt.

De met de hand geproduceerde houten monturen dragen comfortabel, zijn licht qua gewicht, zijn hypoallergeen en verweren niet. Dit laatste komt door hun speciale coating.

Het bijzondere aan deze monturen is dat zij uit één stuk worden gemaakt. Hierdoor loopt de nerf van het voorstuk mooi door in de veren. Daar komt bij dat dit de eerste soort houten bril ter wereld is die ook kan worden afgesteld!

Het hout waar de brillen van WooDone van gemaakt zijn wordt gehaald uit een lokaal bos in Zuid-Tirol. Dit hout heeft een hoge kwaliteit. De natuur in Tirol lijdt er niet onder want er wordt telkens nieuw bos aangeplant. WooDone maakt gebruik van vier soorten hout: walnoot, acacia, donker essen en kastanje.

Geen produkten in deze categorie